2010. június 16., szerda

Ide is mehet nyáron a család

Hasznos klubfoglalkozás van mögöttünk. Sümegi Rékától, a veszprémi Tourinform (www.veszpreminfo.hu) fiatal és felkészült munkatársától csupa jó ötleteket kaptunk arra nézve, hol tölthetjük el tartalmasan az időt nyáron gyermekünkkel, családunkkal Veszprém és környékén.
Az egy órás kötetlen beszélgetésbe bőségesen belefolyt a jelen lévő 8-10 édesanya, akik további hasznos tippeket osztottak meg egymással.
Azoknak, akik nem jutottak el hozzánk, ill. a honlap olvasóinak álljon alább egy válogatás a legkézenfekvőbb és legjobbnak ítélt nyári programokból! (a nevekre kattintva további részletek olvashatók)
+ 3 hasznos tipp:
  • Kedvezményes utazási lehetőség a MÁV-nál: 33%-os családi kedvezmény a 18 év alatti gyermekkel utazó 1 vagy 2 felnőtt kísérő részére
  • Hungarycard - kedvezmények vonatra-buszra-hajóra, fürdőbelépőkre, múzeumokba, a Fővárosi Nagycirkuszba, és még számos egyéb helyre csupán 7.900 Ft-ért (aki szeret jönni-menni, annak bőven behozza az árát)
  • Ingyen szállás Couchsurfing módra: már csak egy másik (rendes) családdal kell megegyezni az ország kiszemelt részéből. Hogy miről is van szó? Magyar infóért katt ide.
Nos, neked melyik program jön be? És mit tennél hozzá?
Írd meg nekünk a cikkhez fűzött megjegyzésben vagy e-mailben! Köszönjük!

1 megjegyzés:

  1. az a jó az esős időben, hogy végre lélegzethez jutunk ebben a kánikulában, és igenis, ilyen időben is ki lehet mozdulni otthonról!
    Nagyon jó volt ez a klub alkalom, nagyon sok ötletet és tanácsot kaptunk, már alig várom, hogy kihasználjuk őket!

    A hétvégi Kabóciádén mindenképp ottleszünk!:)

    VálaszTörlés

A hozzászólások moderálást követően válnak olvashatóvá.