2010. június 9., szerda

A zene az kell - Varázslatos gyereknapi matiné


Valahol Veszprémben él pár lelkes és nyitott édesanya, akik igyekszenek tartalmas órákat varázsolni kisgyermekeik és saját kismamai napjaiba, éveikbe.

Valahol Veszprémben lüktet és fényt sugároz két lelkes és tehetséges színművész, akik önként és szoros határidőkkel dacolva vállalják, hogy énekeljenek, zenéljenek és jókedvet hozzanak a fent említett tucatnyi mamának és gyermekeiknek.

Így született meg 2010. június 9-én délelőtt az a varázslatos hangulatú gyermeknapi matiné, ahol együtt - a zene és vers közvetítésével - feledkezhettünk bele az önfeledt jelenbe. A csodához kellett még pár klasszikus, így Weöres Sándor Bóbitája, a Csiribiri, Halász Judit (és Milne) Micimackója, Petőfi Arany Lacija, a Mátyás király mesék dallamai, és két musical részlet.
A zene az kell. A gyermek és az öröm az kell. Az együttlét kell.
Ahogy az alábbi videó is mutatja:
Köszönjük Csabának és Brigittának az élményt, köszönjük nektek, akik ott voltatok!


2 megjegyzés:

  1. "Nagyon szuper volt a gyereknap, köszönöm a szervezést. Alíz az elején be sem akart jönni még az épületbe se, a terembe meg végképp, aztán a végén ő volt az, aki gyakorlatilag végigtáncolta az egészet. Azt hiszem ez magáért beszél. :-)"
    Erika

    VálaszTörlés
  2. Jó volt a gyereknapi program!
    Köszönjük Csabának és Brigittának, hogy megvidámítottak minket! Közvetlenség és lazaság, néhány akkord zene és nevetés, ez kell a babáknak és mamáknak, nagyon eltaláltátok!:)

    VálaszTörlés

A hozzászólások moderálást követően válnak olvashatóvá.